יום ראשון, 29 ביולי 2012

חריימה


  • זמן הכנהחצי שעה
  • זמן עבודהרבע שעה
  • כשרותכשר פרווה
  • רמת קושיכל אחד יכול

מרכיבים

  • 10 שיני שום
  • כף וחצי פפריקה חריפה
  • כף וחצי פפריקה מתוקה
  • שליש כוס שמן סויה
  • שש יחידות סטייק בורי
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • כף כמון
  • כף קימל
  • כף שטוחה מלח

אופן ההכנה:

1. קוצצים שום, מניחים אותו בסיר עם שמן סויה.
2. לאחר שתי דקות, מתבלים בפפריקה מתוקה וחריפה, שופכים רסק עגבניות ומים.
3. מערבבים הכל ונותנים לזה להתבשל כעשר דקות.
4. מתבלים עם כמוןקימל ומלח ומניחים לזה להתבשל כחמש דקות.
5. חותכים את הבורי לפרוסות דקות.
6. מכניסים את הדגים לסיר, הרוטב צריך לכסות את הדגים.
7. מנערים את הסיר כל כמה דקות וממשיכים לבשל עוד כחמש עשרה דקות.
באדיבות אתר מקו - www.mako.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה