יום שבת, 7 ביולי 2012

מרק תימני


  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • זמן עבודהרבע שעה
  • כשרותכשר בשרי
  • רמת קושיכל אחד יכול

מרכיבים (4 מנות):

  • 5 שוקי עוף נקיות
  • 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • 1 קישוא פרוס
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 6 שיני שום שלמות
  • 1 חופן כוסברה קצוצה
  • חצי כפית מלח
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • חצי כפית חוואייג'

אופן ההכנה:

מרתיחים מים בסיר בינוני (קצת פחות מחצי סיר), ומכניסים לתוכם את העוף. מביאים לרתיחה ומסירים את הקצף שהצטבר למעלה.
מוסיפים את הירקות והתבלינים, ומבשלים על אש גבוהה כ-10 דקות.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כחצי שעה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה