מה אומר ומה אוסיף: הקלאסיקה שמככבת בכל מטבח ישראלי בשדרוג של פירורי פנקו.
המרכיבים:
4 נתחים של חזה עוף טרי, פרוס דק-דק
1 כוס קמח
לבלילת הביצים:
2 ביצים שלמות
1 כף חרדל חלק
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
מעט ענפי תימין
לציפוי:
2 כוסות פירורי לחם פנקו
1 כוס פירורי לחם זהב
1 כף גרגירי קימל
1 כף גרגירי קצח
1 כף גרגיר שומשום
2 כוסות שמן צמחי לטיגון
אופן ההכנה:
- מערבבים את מרכיבי בלילת הביצים יחד. מערבבים את מרכיבי הציפוי יחד.
- טובלים את החזה עוף בקמח, מעבירים לבלילת הביצים ומצפים בציפוי היטב מכל הכיוונים.
- מטגנים כ-2 דקות מכל צד או עד הזהבה ופריכות.
- מגישים עם מיונז מתובל במיץ לימון, קליפת לימון מגוררת ומעט שמיר
קצוץ.
באדיבות - www.ynet.co.il
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה