יום חמישי, 12 ביולי 2012

שניצל עוף פריך-פריך



מה אומר ומה אוסיף: הקלאסיקה שמככבת בכל מטבח ישראלי בשדרוג של פירורי פנקו.


המרכיבים:

4 נתחים של חזה עוף טרי, פרוס דק-דק

1 כוס קמח

לבלילת הביצים:

2 ביצים שלמות

1 כף חרדל חלק

1 כפית מלח

1 כפית פלפל

מעט ענפי תימין

 לציפוי:

2 כוסות פירורי לחם פנקו

1 כוס פירורי לחם זהב

1 כף גרגירי קימל

1 כף גרגירי קצח

1 כף גרגיר שומשום


2 כוסות שמן צמחי לטיגון
אופן ההכנה:

  1. מערבבים את מרכיבי בלילת הביצים יחד. מערבבים את מרכיבי הציפוי יחד.
  2. טובלים את החזה עוף בקמח, מעבירים לבלילת הביצים ומצפים בציפוי היטב מכל הכיוונים.
  3. מטגנים כ-2 דקות מכל צד או עד הזהבה ופריכות.
  4. מגישים עם מיונז מתובל במיץ לימון, קליפת לימון מגוררת ומעט שמיר קצוץ.
    באדיבות - www.ynet.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה