יום ראשון, 29 ביולי 2012

סחוג


מצרכים:
(הכמויות לצנצנת קטנה)
צרור כוסברה טרי (בערך כוס אחת כשהירק קצוץ)
חמישה פלפלים ירוקים חריפים
2-4 שיני שום גדולות
1/3 כפית כמון
1/3 כפית מלח
1 כפית מים
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
א. מנקים את הפלפלים הירוקים ומרוקנים מהגרעינים ומהשדרות הלבנות. קוצצים ומכניסים למעבד המזון.
ב. מנקים את הכוסברה, מייבשים היטב, מסירים את הגבעולים וקוצצים. מוסיפים למעבד המזון ומרסקים היטב.
ג. פותחים את מעבד המזון. דוחקים את הירק המרוסק לתחתית המיכל ומוסיפים את השמן, והתבלינים. מפעילים שוב למספר דקות עד לקבלת המרקם הרצוי. אם צריך, מדללים במעט מים.

הערות:
א. 
סחוג ירוק יהיה ירוק יותר או פחות בהתאם לסוג הפלפלים ולכמות הכוסברה. יותר שום מעניק גוון חלבי לירוק של הסחוג. 
ב. 
הוסיפו גם את גבעולי הכוסברה אם אתם רוצים את הסחוג שלכם עסיסי ובהיר יותר, או פשוט השתמשו בהרבה עלי כוסברה כדי לקבל סחוג פחות חריף.באדיבות אתר - http://humus101.com/?p=70

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה