אין שף שלא חולם, לפחות פעם בשבוע על שווארמה. באחריות! המתכון הבא הוא וריאציה
משודרגת של מנת הרחוב, מעין שווארמה למעושרות. המנה מבוססת על סטייק פרגית ומוגשת
במחבת נחושת על מצע של מסבחה חמה מתובלת בשמן זית, לימון, פלפל שיפקה ופיצוחים.
המרכיבים:
אופן ההכנה:
- משרים את הפרגיות: משרים את נתחי העוף בכל התבלינים והשמן לשעה לפחות (ואפשר גם ללילה במקרר).
- מכינים את המסבחה: מערבבים יחד את כל מרכיבי המסבחה. שומרים במקום חמים.
- מכינים את הפרגיות: צולים במחבת רותחת וקוצצים דק מאוד.
- הרכבת המנה: מניחים 4 כפות מסבחה חמה בצלחת עמוקה ומעל 1/4 מכמות השווארמה. מזלפים מעט שמן זית, מפזרים מעט פיסטוקים קלויים וצנוברים קלויים ומגישים .
באדיבות -
www.ynet.co.il
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה